HR innov & tech Day 2018

Tweede editie - 24/04/2018


Locatie: Proximus Lounge (Evere/Brussel)

 

De volgende sprekers zijn alvast geboekt voor het namiddagseminar: Omar Mohout, Yves Lermusi (aka Lermusiaux) en Marcus Sawyerr.

 

Yves Lermusi is de enige Belg die oprichter en CEO is van een HR Tech startup in de USA: Checkster. HRMinfo is blij en fier dat deze HR tech-veteraan zijn medewerking aan de HR innov & tech Day 2018 heeft toegezegd.

 

We zijn tevens vereerd Marcus Sawyerr (de wereldwijde nr. 1 bij Adecco voor digitale innovatie en transformatie) en Omar Mohout (dé Belgische academische en praktijkspecialist inzake startups en business innovation) te kunnen aankondigen.

HRMinfo organiseerde in mei van dit jaar zijn
eerste HR tech & innov Day. Die werd gesteun door Agoria, de Belgische federatie van de technologische bedrijven/industrie. Het event telde 135 deelnemers, standhouders niet inbegrepen (klik hier voor de foto’s).


Ten laatste eind december wordt het volledige programma van de HR innov & tech Day 2018 bekend gemaakt en kan men zich op www.HRinnov-techDay.be inschrijven voor het event.

Aan early bird-tarieven : 200 euro voor het voormiddaggedeelte. 275 euro voor het namiddagseminar met onder meer de hier boven vernoemde sprekers. 395 euro voor de hele dag.

Programma voormiddaggedeelte: elevator pitch met 10 HR tech start ups, workshops (4), demo-presentaties (6) en panelgesprekken (2).

Duur workshops, demo-presentaties en panelgesprekken : 45 minuten elk. De panelgesprekken worden ingeleid en gemodereerd door een expert.

Iedereen kan naar keuze aan twee activiteiten deelnemen.Met vriendelijke groeten,


Marc Ernst

 

Director BizInfo/HRMinfo

M: + 32 497 218 506Partners / Sponsors
    
 


Video Partner